آشنایی با انواع دکل های مهاری (G35 و G45)
پنجشنبه, 22 شهریور 1397 ساعت:01:02:31 - تعداد بازدید: 5106
آشنایی با انواع دکل های مهاری (G35 و G45)
تاریخچه دکل مهاری :
برای اولین بار دکل مهاری در کشور کانادا و توسط شرکت دکل سازی ROHN ساخته شد و هدف از تولید دکل مهاری، استفاده از آن به عنوان دکلی موقتی که امکان نصب سریع و مزیت جابه جایی و برپایی مجدد را داشته باشد است و با توجه به وسعت و پهناوری کشور کانادا هیچ محدودیتی از لحاظ فضا جهت نصب دکل مهاری وجود نداشت و همچنین قیمت پایین دکل های مهاری به نسبت دکل های خودایستا منجر به گسترش مصرف این محصول گردید.
دکل های مهاری به خاطر سبکی وزن و قیمت و هزینه مناسب تامین و نصب، در مقایسه با سایر انواع دکل ها در کشور ایران به عنوان یک راه حل دائمی و کم هزینه مورد استقبال و کاربرد گسترده قرار گرفت.
و متاسفانه در ایران بدون رعایت فاصله استاندارد مورد نیاز جهت نصب سیم مهارها (بوکسل) و بدون محاسبه بارگذاری مناسب هر دکل، دکل های مهاری به صورت انبوه و غیر استاندارد در همه جای کشور و به خصوص شهرهای بزرگ مورد استفاده قرار گرفته شد، که این موضوع منجر به سقوط دکل های مهاری در زمان های مختلف شده است.
محل قرارگیری دکل مهاری:
دکل های مهاری قابل نصب بر روی زمین و یا پشت بام های منازل و ادارات می باشد. همچنین ارتفاع بلند برج ها و ساختمان ها در کلان شهرها بهترین محل برای نصب آنتن های مخابراتی ، بی سیم و یا دیش های کوچک اینترنت بر روی دکل مهاری به حساب می آیند.
اگر سطح زمین محل قرارگیری و نصب این دکل ها باشند به دلیل ارتفاع طولی بلند دکل، فضای زیادی جهت نصب سیم های مهار نیاز می شود که این فضا حداقل باید به شعاع 3/1 ارتفاع دکل در نظر گرفته شود.
دکل های مهاری با پوشش گالوانیزه گرم بهترین و مناسب ترین دکل در هر شرایط آب و هوایی جهت جلوگیری از فرسودگی و زنگ زدگی هست.
کاربردی ترین نوع دکل مهاری:
دکل های مهاری بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شوند که مهمترین و کاربردی ترین دکل های مهاری، سری G می باشد.
سری G از لحاظ فیزیکی به صورت سه ضلعی و با سکشن های سه متری که پایه ها از لوله سایز 32 (یک اینچ) بوده و میلگردها به صورت زد (Z) شکل جهت صعود از روی آنها به هم متصل می شود.
عدد مقابل G نشان دهنده عرض قاعده بخش ها به سانتیمتر می باشد. جی 35 یعنی عدد 35 در این مدل بیانگر عرض قاعده 35 سانتی متری هر یک از سه وجه این نوع از دکل می باشد که این نوع دکل برای نصب تا حداکثر ارتفاع 36 متر توصیه می گردد.
دکل های G35 و G45 مهاری به دلیل سبکی، بیشتر در پشت بام ها نصب می شوند و در هر 9 متر و گاهی در هر 6 متر به وسیله سیم مهار از سه جهت با زاویه 120 درجه مهار می شوند.
سکشن ها (قطعات 3 متری) به صورت مثلثی شکل بوده و هر سکشن طبق استاندارد دارای 8 ردیف پله جهت افزایش مقاومت و ایستایی دکل و همچنین سهولت برای بالا رفتن از آن طراحی شده است .
نظرات
شرح کوتاه
دکل مهاری به دکل هایی گفته می شود که به وسیله سیم مهار (بوکسل) به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار می گردد و بیشتر در نقاطی که فضا و وسعت بالایی دارند کاربرد دارد. این دکل ها به علت سبکی و وزن پایین، مزیت و کاربردهای زیادی دارند که در این مقاله با برخی از این مزیت ها و ویژگی ها آشنا می شوید.
فایل ها
پر بازدیدترین ها
۸ روش تعمیر و رفع بدسکتور هارد دیسک لپ تاپ و کامپیوتر
بدسکتور بر روی هارد دیسک به تعریف ساده یک دسته کوچکی از فضای ذخیره سازی هارد ( سکتور ) است ...
آشنایی با انواع دکل های مهاری (G35 و G45)
دکل مهاری به دکل هایی گفته می شود که به وسیله سیم مهار (بوکسل) به زمین یا تکیه گاه دیگری م ...
کاربرد رنگ های هارد وسترن WD
از آنجایی که کمپانی وسترن که یک برند نام آور در میان هاردهای موجود در بازار می باشد و برای ...
سورنا؛ اولین دوربینهای ایرانی تحت شبکه
در نمایشگاه الکامپ امسال چندین شرکت محصولات شبکه ایرانی و ساخت داخل کشور را معرفی و به نما ...
فناوری Vo LTE
به تازگی اپراتورهای مخابراتی ایران از جمله ایرانسل و همراه اول تکنولوژی VoLTE را برای برخی ...